Paikallinen kumppanisi - Hans Kirvesmäki

Mesvac Oy Hans Kirvesmäki

Mesvac Hörmann toimittaa suuren valikoiman huippulaadukkaita teollisuus-, palo- ja nosto-ovia kaikkialle Suomeen. Paikallinen asiantuntijamme neuvoo ja suosittelee juuri sinun tai yrityksesi kiinteistöön sopivan ja käyttötarpeiden mukaisen ratkaisun. Pohjanmaalla asiakkaita palvelee aluemyyntipäällikkö Hans Kirvesmäki.

-Työni on monipuolista ja vaihtelevaa, asiakkaat ja työkohteet ovat aina erilaisia - kahta samanlaista ei ole. Tyypillisiä kohteita alueellani ovat teollisuushallit, lisäksi toimitamme paljon oviratkaisuja myös esimerkiksi parkkihalleihin ja maatalouden kiinteistöihin, Kirvesmäki kertoo.
-Esimerkiksi ABB:n Vaasan toimipaikassa tehtiin isoja muutos- ja laajennustöitä. Erityisesti saneerauskohteissa oviratkaisut ovat tärkeässä roolissa muutettujen tilojen toimivuuden kannalta.

Pohjanmaa on perinteisesti ollut maanviljelysaluetta ja nykyisinkin ruoantuotanto on merkittävä osa alueen teollisuutta. Esimerkiksi Härkis Oy:n ja Foodwest Oy:n tuotantolaitoksiin Kauhavalle ja Seinäjoelle asennettiin kymmeniä Mesvacin laitteita; nosto-ovia, pikarullaovia, kuormauslaitteita sekä paloliukuovia.

Alavudella asuva Kirvesmäki liikkuu viikottain niin rannnikkopaikkakunnilla kuin sisämaassakin.
-Käyn tapaamassa asiakkaita kohteissa 2-3 päivänä viikossa. On hyvä nähdä paikan päällä, että mitat ja suunnitelmat ovat varmasti kohteen käyttötarpeiden mukaiset.

Aluemyyntipäällikkö Hans Kirvesmäki, Pohjanmaa
p. 010 836 3038, hans.kirvesmaki@mesvac.fi


Olympiastadionin uudistus

Olympiastadionilla uudistuu myös ovitekniikka

Mesvac toimittaa teollisuus- ja palo-ovet Helsingin Olympiastadionille. Stadionin logistiikka ja maanalainen liikenne uudistetaan peruskorjauksen yhteydessä. Ovitoimittajaksi valittiin Mesvac juuri stadionin monimuotoisten tilojen vaatimusten takia - suunnittelupalvelu, mitoituspalvelu ja kaikki muu tarvittava löytyvät yhden ja saman yrityksen valikoimasta. 
Stadionin alle toimitamme useita erityyppisiä laitteita; taitto-ovia, teräksisiä rullaovia, pikarullaovia sekä palorullaovia.

Julkaistu: 20.8.2019 9.52.27