Paikallinen kumppanisi - Juha Rajala

Juha Rajala Mesvac Oy


Mesvac Hörmann toimittaa suuren valikoiman huippulaadukkaita teollisuus-, palo- ja nosto-ovia kaikkialle Suomeen. Paikallinen asiantuntijamme neuvoo ja suosittelee juuri sinun tai yrityksesi kiinteistöön sopivan ja käyttötarpeiden mukaisen ratkaisun. Pääkaupunkiseudulla Mesvacin asiakkaita palvelee vuosikymmenien kokemuksella projektipäällikkö Juha Rajala. 

Tiheän asutuksen ja yrityskannan alueella kohteita löytyy laidasta laitaan: pieniä yhden tai kahden oven halleja sekä jättimäisiä logistiikkakeskuksia. Ovia asennetaan paljon myös vanhojen kiinteistöjen saneerauksen yhteydessä. 

– Meiltä löytyy vaihtoehto jokaiseen kohteeseen. Käyn yleensä paikan päällä katsomassa kunkin kiinteistön erityisvaatimukset, jotta voimme yhdessä valita sopivimmat ja tarkoituksenmukaisimmat vaihtoehdot, Rajala kertoo.

Viime vuosien mieleenpainuvimpia urakoita on ollut Pasilaan valmistuva giganttinen kauppa-, asunto- ja yrityskeskittymä Tripla.

– Tripla on paitsi suuri myös pitkäaikainen työmaa. Mesvacin laitteiden asennus aloitettiin Triplan työmaalla syksyllä 2018.

Mesvacin rullaovia asennetaan yhteensä noin 200 kauppaliikkeeseen ja maan alle sijoittuvat esimerkiksi lastauslaiturien
ja pysäköintialueiden lukuisat nosto-ovet. 


Projektipäällikkö Juha Rajala  - Helsinki ja Espoo
p. 010 836 3022   juha.rajala@mesvac.fi   


Olympiastadionin uudistus

Olympiastadionilla uudistuu myös ovitekniikka

Mesvac toimittaa teollisuus- ja palo-ovet Helsingin Olympiastadionille. Stadionin logistiikka ja maanalainen liikenne uudistetaan peruskorjauksen yhteydessä. Ovitoimittajaksi valittiin Mesvac juuri stadionin monimuotoisten tilojen vaatimusten takia - suunnittelupalvelu, mitoituspalvelu ja kaikki muu tarvittava löytyvät yhden ja saman yrityksen valikoimasta. 
Stadionin alle toimitamme useita erityyppisiä laitteita; taitto-ovia, teräksisiä rullaovia, pikarullaovia sekä palorullaovia.

Julkaistu: 20.8.2019 9.53.08