Paikallinen kumppanisi - Jukka Koponen

Mesvac Oy Jukka Koponen

Mesvac Hörmann toimittaa suuren valikoiman huippulaadukkaita teollisuus-, palo- ja nosto-ovia kaikkialle Suomeen. Paikallinen asiantuntijamme neuvoo ja suosittelee juuri sinun tai yrityksesi kiinteistöön sopivan ja käyttötarpeiden mukaisen ratkaisun.
Pohjois-Suomessa asiakkaita palvelee aluemyyntipäällikkö Jukka Koponen.

Oulussa asuvalla Koposella on kokemusta teknisen myynnin tehtävistä 90-luvun lopulta alkaen. Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueella hän on kiertänyt yli kymmenen vuoden ajan. 
-Asiakaskuntaani kuuluu paljon rakennusliikkeitä ja työmaat ovat paljolti uudiskohteita. Taantuma ei minun alueellani ole näkynyt, rakennusala on kasvun veturi täällä pohjoisessa, Koponen sanoo.
-Käyn säännöllisesti Rovaniemellä ja Kajaanissa, kaukaisempia työmaita on ollut Ivalossa ja Muoniossa.

Merkittäivä rakennuskohteita alueella on ollut esimerkiksi Oulun Autokuljetuksen uusi terminaali ja Kainuun uusi sairaala Kajaanissa. Näihin tilattiin Mesvacilta muun muassa nosto-ovia, palo-ovia, oviverhopuhaltimia sekä kuormauslaitteita.

– Tuoreimpana toimituksena ovat Rovaniemen lentoaseman laajennuksen oviratkaisut. Olemme toimittaneet ovia myös Kittilän lentoasemalle ja pian työn alle tulee myös Ivalon lentoasema.


Aluemyyntipäällikkö Jukka Koponen, Lappi, Oulun seutu, Kainuu
p. 010 836 3084  jukka.koponen@mesvac.fi

 


Olympiastadionin uudistus

Olympiastadionilla uudistuu myös ovitekniikka

Mesvac toimittaa teollisuus- ja palo-ovet Helsingin Olympiastadionille. Stadionin logistiikka ja maanalainen liikenne uudistetaan peruskorjauksen yhteydessä. Ovitoimittajaksi valittiin Mesvac juuri stadionin monimuotoisten tilojen vaatimusten takia - suunnittelupalvelu, mitoituspalvelu ja kaikki muu tarvittava löytyvät yhden ja saman yrityksen valikoimasta. 
Stadionin alle toimitamme useita erityyppisiä laitteita; taitto-ovia, teräksisiä rullaovia, pikarullaovia sekä palorullaovia.

Julkaistu: 20.8.2019 9.52.13