Paikallinen kumppanisi - Mikko Rintala


Mesvac Hörmann toimittaa suuren valikoiman huippulaadukkaita teollisuus-, palo- ja nosto-ovia kaikkialle Suomeen. Paikallinen asiantuntijamme neuvoo ja suosittelee juuri sinun tai yrityksesi kiinteistöön sopivan ja käyttötarpeiden mukaisen ratkaisun.

Uudellamaalla asiakkaita palvelee aluemyyntipäällikkö Mikko Rintala.

Mikko Rintala Mesvac Oy

 

-Uusimaa pääkaupunkiseudun ulkopuolella on tiheästi asuttua, alueen kasvavia kuntia ja kaupunkeja ovat esimerkiksi Nurmijärvi, Hyvinkää, Kerava ja Porvoo. Uusia asuinalueita rakennetaan paljon, ja kerrostalojen yhteyteen tulee lähes aina myös parkkihallit, Rintala kertoo.

-Myös toimistorakennuksia ja myymäläkiinteistöjä on runsaasti. Esimerkiksi Kauppakeskus Jumboon toimitettiin Mesvacilta mm. liikehuoneistojen murtosuoja-rullaovia. 

Pääkaupunkiseudun laidoille rakennetaan energiantuotantolaitoksia, logistiikkakeskuksia ja tehtaita, joista on erinomaiset yhteydet muualle Suomeen. Alueen isoja kohteita Mesvacille ovat olleet mm. Nesteen Kilpilahden jalostamo, Fortum Loviisa ja Vantaan Energia.

-Yrityksillä on valtavan isot varastot ja lastauslaiturit. Toiminnaltaan luotettavat ovet ja kuormauslaitteet ovat tärkeässä asemassa tehokkuuden kannalta. Myös energiansäästö otetaan aina huomioon sopivimpia oviratkaisuja valittaessa.

 


Aluemyyntipäällikkö Mikko Rintala  - Uusimaa, poislukien Helsinki ja Espoo
p. 010 836 3167   mikko.rintala@mesvac.fi

 


Olympiastadionin uudistus

Olympiastadionilla uudistuu myös ovitekniikka

Mesvac toimittaa teollisuus- ja palo-ovet Helsingin Olympiastadionille. Stadionin logistiikka ja maanalainen liikenne uudistetaan peruskorjauksen yhteydessä. Ovitoimittajaksi valittiin Mesvac juuri stadionin monimuotoisten tilojen vaatimusten takia - suunnittelupalvelu, mitoituspalvelu ja kaikki muu tarvittava löytyvät yhden ja saman yrityksen valikoimasta. 
Stadionin alle toimitamme useita erityyppisiä laitteita; taitto-ovia, teräksisiä rullaovia, pikarullaovia sekä palorullaovia.

Julkaistu: 20.8.2019 9.52.39