Paikallinen kumppanisi - Petri Korvenpää

Mesvac Oy Petri Korvenpää

Mesvac Hörmann toimittaa suuren valikoiman huippulaadukkaita teollisuus-, palo- ja nosto-ovia kaikkialle Suomeen. Paikallinen asiantuntijamme neuvoo ja suosittelee juuri sinun tai yrityksesi kiinteistöön sopivan ja käyttötarpeiden mukaisen ratkaisun.
Turun seudulla ja Lounais-Suomessa asiakkaita palvelee aluemyyntipäällikkö Petri Korvenpää.

Alueella on suuria teollisuusyrityksiä, maanviljelystä ja rakennusliikkeitä. Mesvacin oviratkaisuja kysytään niin kerrostalojen parkkihalleihin kuin maatilojen kalustosuojiin. 
-Varsinais-Suomi tunnetaan telakoista, mutta täällä on paljon myös esimerkiksi lääketeollisuutta. Tiloissa, joissa lääkkeitä valmistetaan, on tietysti tiukat säädökset - myös pikarulla- ja palorullaovien on oltava huippuluokkaa, Petri Korvenpää kertoo.

Ennen Mesvacin pestiään Korvenpää toimi rakennusalan yrittäjänä 18 vuotta. Hän hyödyntää vahvaa kokemustaan ja tietotaitoa työssään päivittäin.
-Kyseessä voi olla vaikkapa uuden oven tarve 1960-luvulla rakennettuun kiinteistöön, jonka koko käyttötarkoitus on muuttunut. Tarkka mittaaminen ja vaihtoehtojen pohdinta ovat paikallaan.

Naantalilainen Korvenpää on paljon tien päällä, vastuualueen kauimmaiset kolkat ovat Inkoossa ja Merikarvialla.
-Tykkään työstäni ja paneudun tosissani asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin - oikeanlaisen oven valinta yhdessä asiakkaan kanssa on kiinnostavaa ongelmanratkaisua, jonka lopputuloksena on tyytyväinen asiakas.


Aluemyyntipäällikkö Petri Korvenpää, Lounais-Suomi
p. 010 836 3086  petri.korvenpaa@mesvac.fi

  


Olympiastadionin uudistus

Olympiastadionilla uudistuu myös ovitekniikka

Mesvac toimittaa teollisuus- ja palo-ovet Helsingin Olympiastadionille. Stadionin logistiikka ja maanalainen liikenne uudistetaan peruskorjauksen yhteydessä. Ovitoimittajaksi valittiin Mesvac juuri stadionin monimuotoisten tilojen vaatimusten takia - suunnittelupalvelu, mitoituspalvelu ja kaikki muu tarvittava löytyvät yhden ja saman yrityksen valikoimasta. 
Stadionin alle toimitamme useita erityyppisiä laitteita; taitto-ovia, teräksisiä rullaovia, pikarullaovia sekä palorullaovia.

Julkaistu: 20.8.2019 9.51.56