Paikallinen kumppanisi - Sami Lehtinen


Mesvac Hörmann toimittaa suuren valikoiman huippulaadukkaita teollisuus-, palo- ja nosto-ovia kaikkialle Suomeen. Paikallinen asiantuntijamme neuvoo ja suosittelee juuri sinun tai yrityksesi kiinteistöön sopivan ja käyttötarpeiden mukaisen ratkaisun.
Etelä-Savon, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella asiakkaita palvelee aluemyyntipäällikkö Sami Lehtinen.

Sami Lehtinen Mesvac Oy


Aiemmin Lehtinen toimi Mesvacilla asentajana, erilaisten oviratkaisujen käyttöympäristöt ovat siis hyvin hallussa.
-Alueellani on paljon metsäteollisuutta. Nosto-ovia uusitaan esimerkiksi silloin, kun linjastoihin tulee muutoksia tai kiinteistön käyttötarkoitus muuttuu. Tarkoituksenmukaisilla ovilla tehostetaan tuotantoa.

Mikkeliläiselle Lehtiselle kertyy ajokilometrejä, hän käy kohteissa mahdollisimman varhain suunnitteluvaiheessa.
-Viihdyn hyvin reissuhommassa, maisemat vaihtuvat ja jokainen päivä on erilainen. Samalla viikolla työn alla voi olla yksittäinen nosto-ovi toisaalla ja valtavan elintarvikevaraston kymmenet pikarullaovet toisaalla.

Lehtinen liputtaa avoimen kaupanteon puolesta. Hän käy tarkkaan läpi tuotteiden soveltuvuuden kohteeseen.
-Mietin yhdessä asiakkaan kanssa, mitkä vaihtoehdot olisivat heille kaikkein kannattavimmat ja kussakin tilanteessa järkevimmät. Tärkeintä on asiakkaan kannalta paras mahdollinen lopputulos.


Aluemyyntipäällikkö Sami Lehtinen, Etelä-Savo, Kymenlaakso, Etelä-Karjala
p. 010 836 3043  sami.lehtinen@mesvac.fi


Olympiastadionin uudistus

Olympiastadionilla uudistuu myös ovitekniikka

Mesvac toimittaa teollisuus- ja palo-ovet Helsingin Olympiastadionille. Stadionin logistiikka ja maanalainen liikenne uudistetaan peruskorjauksen yhteydessä. Ovitoimittajaksi valittiin Mesvac juuri stadionin monimuotoisten tilojen vaatimusten takia - suunnittelupalvelu, mitoituspalvelu ja kaikki muu tarvittava löytyvät yhden ja saman yrityksen valikoimasta. 
Stadionin alle toimitamme useita erityyppisiä laitteita; taitto-ovia, teräksisiä rullaovia, pikarullaovia sekä palorullaovia.

Julkaistu: 20.8.2019 9.51.47