Laatuovien asiantuntija aina lähelläsi - Jukka Koponen

Jukka Koponen Mesvac Oy

Mesvac Hörmann toimittaa suuren valikoiman huippulaadukkaita teollisuus-, palo- ja nosto-ovia kaikkialle Suomeen. Paikallinen asiantuntijamme neuvoo ja suosittelee juuri sinun tai yrityksesi kiinteistöön sopivan ja käyttötarpeiden mukaisen ratkaisun.
Pohjois-Suomessa asiakkaita palvelee aluemyyntipäällikkö Jukka Koponen.

Oulussa asuvalla Koposella on kokemusta teknisen myynnin tehtävistä 90-luvun lopulta alkaen. Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueella hän on kiertänyt yli kymmenen vuoden ajan. 

-Asiakaskuntaani kuuluu paljon niin pieniä kuin suuria rakennusliikkeitä sekä teollisuuden eri alojen toimijoita. Työmaina on sekä uudiskohteita että saneerauskohteita.

-Alue on maantieteellisesti laaja, mutta Mesvacin kattavan palveluverkoston ansiosta asiakkaat saaavat paikallista palvelua kaikkialla, pohjoisinta Suomea myöten.

–Mesvacin oviin luotetaan monenlaisissa kohteissa, koska meiltä löytyy laadukkaat ratkaisut peruskäyttötarpeista aina erittäin vaativiinkin olosuhteisiin, eivätkä pohjoisen ilmaston olosuhteetkaan tuota ongelmia.

-Mielenkiintoinen kohde oli esimerkiksi Rovaniemen lentoaseman laajennus, jonne toimitimme oviratkaisut, Koponen kertoo.


Aluemyyntipäällikkö Jukka Koponen, Oulun ja Lapin läänit
p. 010 836 3084  jukka.koponen@mesvac.fiLaajan tuotevalikoimamme ja erikoisosaamisemme ansiosta toimitamme ovi- ja kuormauslaiteratkaisut perustarpeista aina vaativiin erikoiskohteisiin. Mesvac mukana rakentamassa muun muassa näissä kohteissa:

Vaasan Keskussairaala Bothnia 5 High - Olvi Oyj Iisalmi - Lempäälä-talo - Rovaniemen lentoasema - Keskustakirjasto Oodi - Raumaster Paper - KymiRing - Kauppakeskus Lundi Porvoo - Olympiastadion - Lähipalvelukeskus Hertsi

Mesvac on Länsimetron palorullaovien toimittaja
Julkaistu: 27.8.2020 8.44.14