Onko ovesi turvallinen? Tehostaako ovesi toimivuus liiketoimintaasi?

Mesvacilla on laaja valikoima laadukkaita tunnistimia, joilla parannat oven toiminnallisuutta ja turvallisuutta. Asiantuntijamme kertovat mielellään eri vaihtoehdoista.  Yhteystietoihin -> 

Touko-kesäkuun ajan tarjoamme kaikki tunnistimet kampanjahintaan - 30 % ovh:sta.

 

Valikoimastamme löytyy muun muassa seuraavanlaisia tunnistimia: 

 

Lasertutka Mesvac
Mikroaaltotunnistimet Mesvac

Lasertunnistimien 2D- ja 3D -tutkat lähettävät impulsseja eri suuntiin havaiten näin kappaleen tarkan sijainnin ja analysoiden minkä tahansa esineen tai ihmisen muodon, nopeuden ja kulkusuunnan. Laserteknologia on kaikkein tarkin ja varmin tunnistin ja takaa parhaan mahdollisen turvallisuuden ja toiminnallisuuden oviympäristössänne. Teknologia näkee sumun, vesi- ja lumisateen läpi eivätkä nämä myöskään aiheuta vääriä toimintoja. Lasertutka soveltuu turvalaitteeksi sekä laitteiden aukaisuun porteille, puomeille, henkilöliikenne- ja teollisuusoville. 


Mikroaaltotunnistin
 lähettää jatkuvaa mikroaaltoa määritetylle alueelle. Tutka mittaa taajuseroja ja siten havaitsee liikkeen ja sen suunnan ennalta määrätyllä alueella. Näin tutka avaa oven vain kohti tulevalle henkilölle, vähentäen näin turhia aukaisuja esim. konekäyttöisillä saranaovilla. Samalla energiatehokkuus paranee ja laitteen kestoikä pitenee. Mikroaaltotutkat soveltuvat ovien aukaisuun esim. henkilöliikenne- ja teollisuusoville. 

 

 

Infrapunatunnistin Mesvac

Aktiivinen infrapunatunnistin taustan analysoinnilla lähettää infrapunavaloa rajatulle alueelle ja analysoi maasta takaisin heijastuvaa valoa (kuvaa) havaiten muutokset alkuperäiseen ”kuvaan”. Soveltuu parhaiten tilanteeseen, jossa halutaan tunnistimen havaitsevan myös paikallaan olevan esineen tai ihmisen oven läheltä. Toteutettavissa yhdistelmätunnistimena, jolloin laitteessa on infrapuna (turvallisuus) ja mikroaalto (oven aukaisu) samoissa kuorissa. Erinomainen kohteisiin, joissa halutaan oven pysyvän auki esim. lastauksen ajan ja sulkeutuvan automaattisululla ajoneuvon poistuessa ovialueelta. Ovi pysyy auki vain tarpeellisen ajan. Yhdistelmätunnistimella ovesta saadaan täysin automaattinen. 

 

Infrapunatunnistin Mesvac

Aktiivinen infrapunatunnistin ilman taustan analysointia 
lähettää infrapunavaloa erittäin rajatulle alueelle ja analysoi takaisin heijastuvaa valoa. Tunnistin reagoi, kun se havaitsee muutoksen takaisin heijastuvassa valossa. Tunnistus perustuu kolmimittaukseen, jossa mitataan lähtevän ja palaavan signaalin etäisyyttä. Kun etäisyys muuttuu alkuarvoista, tunnistin reagoi. Tämä tunnistin ei reagoi lattiaan tai sen muutoksiin ja sopiikin parhaiten turvalaitteeksi liikkuvaan ovilehteen, kuten esimerkiksi kääntöoviin.