Huolto 24h
010 836 3100

Pikarullaovi

Pikarullaovet

Mesvacin nopeatoimiset Hörmann-pikarullaovet minimoivat ilmavirtauksia tilojen välillä vilkkaasti liikennöitävissä kohteissa. Saatavilla umpikangas, umpikangas ikkunaraidalla ja kokonaan läpinäkyvä kangas, jossa huomioraitoja.Valikoimasta löytyvät ratkaisut sisä- ja ulkokäyttöön, viileäsäilytys- ja pakastetiloihin, elintarviketeollisuuteen, puhdastiloihin, koneiden suojaamiseen ja kuljetustekniikkaan.
Mahdollisia ohjaustoimintoja vakiopainikkeen lisäksi tutka, ajoneuvoilmaisin, vetokytkin sekä erilaiset impulssit tilaajan logiikasta, esimerkiksi kuljetinjärjestelmästä. Itsekorjaustoiminnolla ovi palautuu toimintakuntoiseksi päinajon jälkeen. Hätäavaustoiminnolla ovi voidaan ohjelmoida avautumaan esimerkiksi sähkökatkon tai palohälytyksen sattuessa.


Pikalaskosovet

Hörmann pikalaskosovet kestävät suurta tuulikuormitusta ja kylmiä lämpötiloja. Ne soveltuvat sisä-, ulko- ja pakastetilojen oviksi jopa - 30 asteen lämpötiloihin. 
Pikalaskosovien vakiovarusteena on turvavaloverho tai -valokenno sekä romahdussuoja. Törmäystilanteessa oviverho voidaan pujottaa uudelleen johteeseen ja ovi on jälleen käyttökunnossa.

Hörmann pikalaskosovet Mesvac

Nopeat spiraali- ja pikanosto-ovet

PU-eristyspaneeleilla varustetut nopeat ulko-ovet HS 7030 PU ja HS 5015 PU takaavat erinomaisen lämpöeristyksen ja nopean avautumisen. Kuumasinkityt, molemmin puolin pinnoitetut lamellit on varustettu Micrograin-pinnalla ja ne ohjataan mallista riippuen kosketuksettomasti joko spiraalikonsoliin tai ohjauskiskoihin. Vakiovarusteena karmiin sijoitettu turvavaloverho ja taajuusmuuntajaohjaus - turvallista, taloudellista, hiljaista ja nopeaa!

HS 5015 PU pikanosto-ovi

Tutustu Mesvacin palvelupaketteihin: