Huolto 24h
010 836 3100

Mesvac osaksi Hörmann Group -konsernia

Brandt Group tiedottaa
Mesvac Oy on ollut osa Brandt Group konsernia vuodesta 1989. Brandtin perhe on vuosien aikana yhdessä Mesvacin johdon kanssa onnistuneesti kehittänyt yhtiötä, keskittyen erityisesti huoltoliiketoiminnan ja ratkaisumyynnin kehittämiseen. Brandtin perheelle on ollut tärkeää, että Mesvac kehittyy yhdeksi alan markkinajohtajista. Jatkuva kasvu ja kannattavuus haastavalla ja muuttuvalla markkinalla vaativat kuitenkin entistä enemmän panostuksia ja resursseja.
Vuonna 2003 Mesvac ja saksalainen Hörmann Group aloittivat hyvin läheisen yhteistyön Suomessa nosto-ovien, kuormauslaitteiden ja varaosien myynnissä. Vuosien aikana Mesvac on lisännyt edustustaan Hörmannin tuotteissa, joihin kuuluvat mm. autotalli-, pikarulla- ja rullaovet sekä koneet, ohjauskeskukset ja puomit.
Brandtin ja Hörmannin perheet ovat nyt päättäneet viedä yhteistyön vielä pidemmälle liittämällä Mesvacin osaksi Hörmann Groupia. Charlotta Furuhjelm ja Christoph Hörmann ovat allekirjoittaneet kauppasopimuksen, jolla Hörmann Group ostaa Mesvac Oy:n koko osakekannan.
”Olemme hyvin iloisia siitä, että tämä on ollut mahdollista toteuttaa. Katsomme kaupan olevan luonnollinen kehitysvaihe pitkälle ja onnistuneelle yhteistyöllemme. Molemmat perheyhtiöt edustavat samanlaisia arvoja. Olemme vakuuttuneita, että sekä Mesvac että Hörmann voivat oppia toisiltaan, kasvaa yhdessä ja onnistua markkinoilla. Tulemme olemaan entistä vahvempi yritys myös Suomessa.”
Hörmann Group on Europan johtava ovien toimittaja. Yhtiö on vuodesta 1935 tuottanut ja toimittanut yli 15 miljoonaa ovea maailmanlaajuisesti. Hörmann Groupin pääkonttori sijaitsee pienessä Steinhagenin kaupungissa Saksassa. Perheyrityksen liikevaihto on yli miljardi euroa.
Johtoryhmä ja yhtiön nykyiset rakenteet jatkuvat muuttumattomina ja Kent Silvan jatkaa Mesvac Oy:n toimitusjohtajana myös omistajavaihdoksen jälkeen.