Huolto 24h
010 836 3100

Mesvac huoltopalvelut

Mesvac huolto

Mesvac huoltaa ja korjaa teollisuusovet, henkilöliikenneovet, automaattiovet ja kuormauslaitteet. Huoltopalvelumme kattaa kaikentyyppisten ja -merkkisten laitteiden varaosien vaihdot, huollot ja korjaukset. Maankattavan ja tehokkaan huoltoverkostomme ansiosta saavumme nopeasti paikalle. Ammattitaitoisten omahuoltajiemme ja Suomen suurimman varaosavaraston ansiosta laitteesi on pian kunnossa, sen merkistä tai iästä riippumatta.

Tutustu myös muihin huoltopalveluihimme, kuten huoltosopimukset, kuntotarkastukset ja turvallisuustarkastukset.

Mesvac huolto

nosto-ovihuolto
automaattiovihuolto
kuormauslaitehuolto
pikarullaovihuolto
taitto-ovihuolto
henkilöliikenneovihuolto (liukuovet ja saranaovet)
palo-ovihuolto
rullaovihuolto
ilmasulkuhuolto
portti- ja puomihuolto
pyöröovihuolto
vanhojen laitteiden modernisointi

Ympärivuorokautinen huoltopäivystys palvelee 24/7
Mesvac huoltopäivystys palvelee kaikkina vuodenpäivinä, kellon ympäri. 
Soittamalla numeroon 010 836 3100 saat Mesvacin omahuoltajan nopeasti paikalle.

Maan laajin liikkuva varaosavalikoima
Mesvacin huoltoautossa on aina mukana maan laajin varaosavalikoima. Vika korjataan useimmiten kerralla kuntoon ilman viiveitä, mikä merkitsee asiakkaalle selkeää rahan säästöä. Mesvacilla on myös huomattavaa varaosien valmistusta omasta takaa, mikä tarkoittaa erikoistuotteillekin nopeita toimituksia. Valmistamme varaosia myös muiden valmistajien tuotteisiin. Päävaraston lisäksi tärkeimpiä varaosia varastoidaan myös paikallisissa aluevarastoissa ympäri Suomen.

Edelläkävijä huollon sähköisen tiedonsiirron käytössä
Huoltoasentajillamme on käytössä tablettitietokoneet, joiden avulla huolto- ja vikakorjaustehtävien tiedot välittyvät heille reaaliajassa. Laitetyypeittäin räätälöidyt huolto-ohjelmat, varaosatiedot ja kattavat muut laitetiedot ovat aina käden ulottuvilla. Tehdyt toimenpiteet raportoidaan ja tiedot välitetään viipymättä asiakkaan nimetylle yhteyshenkilölle.

Mesvac huolto
Mesvac asiakaspalvelu