Huolto 24h
010 836 3100

Mesvac huoltosopimus

Kumppanuus - enemmän kuin huoltosopimus

Häiriöt tuotantoprosessissa iskevät yleensä ennalta arvaamatta ja pahimpaan aikaan. Voimassaoleva Mesvacin huoltosopimus antaa asiakkaalle mahdollisuuden keskittyä olennaiseen eli tuotannon sujuvaan läpimenoon. Jos jotain sattuu, Mesvacin huolto on hetkessä paikalla. Seisokit ovat harvinaisia ja lyhyitä, mikä tarkoittaa tilaajalle huomattavaa ajan ja rahan säästöä. Huoltosopimus takaa vikojen nopean korjaamisen ja huoltosopimuksen mukaiset ennakkohuollot minimoivat mahdollisia korjaustarpeita. 


Huoltosopimuksen voi solmia myös kattavampana VARMA-sopimuksena. Sopimus kattaa kaikki sovitun laitekannan ennakoivat määräaikaishuollot ja luonnollisesta kulumisesta aiheutuvat laitteiden korjaukset tarvittavine varaosineen. Veloitukset ovat kiinteitä laitekohtaisia kuukausiveloituksia, sisältäen varaosien lisäksi myös perusraportoinnin. VARMA takaa laitteiden toimintavarmuuden ja turvallisen käytön koko sopimuskauden ajan.


Säännöllinen huolto takaa toimintavarmuuden
Säännöllisin välein huolletun laitteen toimintavarmuus paranee ja taloudellinen käyttöikä pitenee. Rikkoutumisen riskit vähenevät ja yllättävien seisokkien aiheuttamat taloudelliset menetykset pienenevät, kun laitteet huolletaan ammattitaidolla Mesvacin tekemän huolto-ohjelman mukaan. Vain ammattitaitoinen huolto takaa laitteen moitteettoman ja turvallisen käytön.

Kunto- ja turvallisuustarkastukset
Huoltopalvelumme kattaa myös monipuoliset laitekannan kunnon tarkastukset esimerkiksi elinkaaren arviointia tai investointisuunnitelmaa varten. Lue lisää KUNTOtarkastuksesta ja TURVAllisuustarkastuksesta.

Asiakkaan oman huoltokirjan ylläpito
OMATIETO-palvelu antaa asiakkaalle mahdollisuuden ulkoistaa sähköisen huoltokirjan ylläpito omassa järjestelmässään luotettavasti ja tehokkaasti. Palvelu räätälöidään asiakkaan toiveiden ja sähköisen huoltokirjan antamien mahdollisuuksien mukaan.