Huolto 24h
010 836 3100

Mesvacista osa Hörmann Groupia

Hörmann Group osti Mesvacin koko osakekannan helmikuussa 2016. Johtoryhmä ja yhtiön nykyiset rakenteet jatkuvat muuttumattomina, ja Kent Silvan jatkaa Mesvac Oy:n toimitusjohtajana omistajavaihdoksen jälkeen.
– Haluamme integroida Mesvacin Hörmanniin positiivisella tavalla, Hörmann Groupin omistaja ja Mesvacin hallituksen puheenjohtaja Christoph Hörmann toteaa.
Molemmat perheyritykset ovat rakentaneet liiketoimintaansa samoille arvoille.
Kent Silvan uskoo, että Mesvac hyötyy Hörmannin pitkälle automatisoidusta tuotannosta ja jatkuvasta tuotekehityksestä.
– Mesvac puolestaan on kehittänyt erittäin vahvan palvelukonseptin. Näistä molemmista otamme parhaat puolet ja teemme entistä parempaa liiketoimintaa, Christoph Hörmann sanoo.

Tulevaisuudessa Mesvac hyödyntää Hörmannin laajaa tuotevalikoimaa entistä paremmin.
– Uskomme, että voimme tuoda Suomen markkinoille uusia tuotteita sekä tarjota asiakkaillemme yhä enemmän mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja, Kent Silvan kertoo.
– Pyrimme myös kasvattamaan autotallinovien markkinaosuutta Suomessa, Christoph Hörmann lisää.
– Hörmann Group keskittyy jatkossakin peruskonseptiinsa. Tarjoamme innovatiivisia tuotteita ja meillä on markkinoiden tyytyväisimmät asiakkaat, joille tarjotaan markkinoiden parasta palvelua, hän kiteyttää.

 

Hörmann Groupin omistaja Christoph Hörmann, Brandt Groupin toimitusjohtaja Charlotta Furuhjelm, Hörmann Groupin aluejohtaja Susanne Barthel, Brandt Groupin hallituksen puheenjohtaja Tom Brandt sekä Mesvacin toimitusjohtaja Kent Silvan.

Tutut kumppanukset

Hörmannin ja Mesvacin läheinen yhteistyö alkoi jo vuonna 2003 teollisuusovien, kuormauslaitteiden ja varaosien myynnissä. Vuosien mittaan Mesvac on lisännyt Hörmann-tuotteiden edustusta muun muassa autotalli- ja rullaovissa sekä koneistoissa, ohjauskeskuksissa ja puomeissa. Hörmann Group on Euroopan johtava ovien toimittaja, joka kehittää ja valmistaa muun muassa erityyppisiä ovia ja koneistoja yksityis- ja teollisuuskiinteistöihin. Yhtiö on vuodesta 1935 valmistanut ja toimittanut yli 15 miljoonaa ovea maailmanlaajuisesti. Hörmann Groupin pääkonttori sijaitsee Steinhagenin kaupungissa Saksassa, ja sen liikevaihto on yli miljardi euroa. Yhtiön palveluksessa on yli 6 500 työntekijää 26 tehtaalla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.