Huolto 24h
010 836 3100

Laatuovien asiantuntija aina lähelläsi - Hans Kirvesmäki

Mesvac Oy Hans Kirvesmäki

Mesvac Hörmann toimittaa suuren valikoiman huippulaadukkaita teollisuus-, palo- ja nosto-ovia kaikkialle Suomeen. Paikallinen asiantuntijamme neuvoo ja suosittelee juuri sinun tai yrityksesi kiinteistöön sopivan ja käyttötarpeiden mukaisen ratkaisun. Pohjanmaalla asiakkaita palvelee aluemyyntipäällikkö Hans Kirvesmäki.

-Työni on monipuolista ja vaihtelevaa, asiakkaat ja työkohteet ovat aina erilaisia - kahta samanlaista ei ole. Tyypillisiä kohteita alueellani ovat teollisuushallit, lisäksi toimitamme paljon oviratkaisuja myös esimerkiksi parkkihalleihin ja maatalouden kiinteistöihin, Kirvesmäki kertoo.
-Esimerkiksi ABB:n Vaasan toimipaikassa tehtiin isoja muutos- ja laajennustöitä. Erityisesti saneerauskohteissa oviratkaisut ovat tärkeässä roolissa muutettujen tilojen toimivuuden kannalta.

Pohjanmaa on perinteisesti ollut maanviljelysaluetta ja nykyisinkin ruoantuotanto on merkittävä osa alueen teollisuutta. Esimerkiksi Härkis Oy:n ja Foodwest Oy:n tuotantolaitoksiin Kauhavalle ja Seinäjoelle asennettiin kymmeniä Mesvacin laitteita; nosto-ovia, pikarullaovia, kuormauslaitteita sekä paloliukuovia.

Alavudella asuva Kirvesmäki liikkuu viikottain niin rannnikkopaikkakunnilla kuin sisämaassakin.
-Käyn tapaamassa asiakkaita kohteissa 2-3 päivänä viikossa. On hyvä nähdä paikan päällä, että mitat ja suunnitelmat ovat varmasti kohteen käyttötarpeiden mukaiset.

Aluemyyntipäällikkö Hans Kirvesmäki, Pohjanmaa
p. 010 836 3038, hans.kirvesmaki@mesvac.fiLaajan tuotevalikoimamme ja erikoisosaamisemme ansiosta toimitamme ovi- ja kuormauslaiteratkaisut perustarpeista aina vaativiin erikoiskohteisiin. Mesvac mukana rakentamassa muun muassa näissä kohteissa:

Vaasan Keskussairaala Bothnia 5 High - Olvi Oyj Iisalmi - Lempäälä-talo - Rovaniemen lentoasema - Keskustakirjasto Oodi - Raumaster Paper - KymiRing - Kauppakeskus Lundi Porvoo - Olympiastadion - Lähipalvelukeskus Hertsi

Mesvac on Länsimetron palorullaovien toimittaja
Julkaistu: 27.8.2020 8.43.56