Huolto 24h
010 836 3100

Yhden oven ratkaisu

Firewall palo-ovet EI 120 ja EI 60 ovat testattu 10 000 ja 200 000 avautumiseen. Tämä antaa niille merkittävän kilpailuedun muihin palo-oviin nähden.
– Näillä palo-ovilla on mahdollista toteuttaa ratkaisu yhdellä ovella, kun usein on tarvittu palo-ovi, jonka lisäksi on ollut vielä erillinen käyttöovi, kertoo Mesvac Oy:n palo-ovien tekninen tuotepäällikkö Hannu Karila.

Mesvac Firewall EI 60 ja EI 120 vaativat vain vähän sivu- ja ylätiloja, joten asennus onnistuu pieniinkin paikkoihin. Palonosto-ovien komposiittilevyrakenteen ansiosta ovilamellit ovat erittäin kevyitä mutta tehokkaita palosuojia. Kun ovi avautuu, niin lamellit pinoutuvat oviaukon yläpuolelle vierekkäin säästäen arvokasta tilaa.
Firewall-ovien ovilamellit voidaan myös tarvittaessa maalata tai pinnoittaa esimerkiksi teräslevyillä, jolloin oven ilme pystytään muuttamaan rakennuksen ulkonäköön sopivaksi. Firewall-ovet soveltuvat tietyin rajoittein myös ulko-oviksi.
Tulipalon sattuessa tai palohälytyksen aikana ovet sulkeutuvat itsestään. Teknologian tutkimuskeskus VTT on antanut hyväksyvän lausunnon oven palonkestävyydestä.

Tästä Firewall palo-ovien tuotesivulle >>

 

Mesvac Firewall EI 60, EI 120 palo-ovet
Julkaistu: 11.4.2018 8.39.44