Huolto 24h
010 836 3100

Murtosuojaa Rulosecilla

Tehokkaat rakenteelliset murtosuojat ovat tarpeen erilaisissa liike- ja teollisuuskiinteistöissä, joissa tarvitaan vaativia oviratkaisuja. Rulosec-murtosuojien avulla ehkäistään murtoja esimerkiksi kauppakeskuksissa ja erikoisliikkeissä. Murtosuojaratkaisuja voidaan käyttää myös lastauslaitureilla ja jätekatoksissa.

Mesvac kehittelee ja testaa aktiivisesti omia tuotteitaan. Rulosec-murtosuojat on testattu 2. ja 3. luokkiin. 2. luokan ruloja käytetään murtosuojina esimerkiksi kauppakeskuksissa. Suuremman riskiluokan kohteissa, kuten apteekeissa sekä alkoholikaupoissa, voidaan käyttää 3. luokan ruloja. 

Murtosuojat kuuluvat CE-merkittäviin tuotteisiin. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteen ominaisuudet on eurooppalaisen harmonisoidun tuotestandardin tai teknisen arvioinnin mukaisia. Näin tuotteen ostajan on helpompi arvioida tuotteen sopivuutta rakennuskohteeseen. Merkintä helpottaa myös tuotteiden keskinäistä vertailua.

Tehokkaan murtosuojauksen lisäksi myös Rulosecin ulkonäkö miellyttää silmää. Mesvacin murtosuojat voidaan varustaa tyylikkäällä rullan peittävällä seinä- ja kattokotelolla, ja ne valmistetaan mittatilaustyönä Mesvacin omassa tuotannossa.

Tutustu vaihtoehtoihin >>

Rulosec valmistus Kirkkonummella
Rulosec valmistus Kirkkonummella

Rulosec murtosuojat valmistetaan Mesvacin tuotannossa Kirkkonummella.


Julkaistu: 11.4.2018 8.51.45