Huolto 24h
010 836 3100

Kompakti ilmasulku GM-1000

Mesvacin GM-1000-ilmasulku on kompaktin kokoinen, ja se on helppo asentaa erilaisten ovimallien yhteyteen. Pienestä koostaan huolimatta se tuottaa tehokkaan ilmasuihkun, jota voi säätää yhtä helposti kuin isommissakin malleissa. 

Mesvacin ilmasulkujärjestelmä säästää energiaa. Ilmasuku myös nopeuttaa tavaransiirtoa niin teollisuudessa kuin liikerakennuksissakin, koska trukkien ei tarvitse odotella ovien aukeamista vaan niillä on esteetön näkyvyys ja kulku aukoissa.  Ilmasulku soveltuu myös erityyppisten rakennusten tuulikaappeihin katkaisemaan ilmavirran aiheuttaman vedon.

GM-1000-ilmasulkua käytetään lastausoviaukoissa, joissa on kuormaustila, sekä eri lämpöisten tilojen väliovissa. Ilmasulkua valmistetaan kahta kokoluokkaa: 146-malli on tarkoitettu alle kolmen metrin aukkoleveyksiin ja 160-malli alle viisimetrisiin. Aukon korkeus saa olla enintään 2,7 metriä. 

Ilmasulun puhalluskulmaa voidaan säätää asennuksen yhteydessä. Etäisyyden seinästä tulee olla riittävä, jotta ilmasulkua voidaan tarvittaessa kääntää. Ilmasulun voi liittää mihin tahansa kulkuaukkoon, ja se toimii hyvin erilaisten ovityyppien kanssa.

Tästä ilmasulkujen tuotesivulle >>

Mesvac GM-1000 ilmasulku
Julkaistu: 12.4.2018 10.24.33