Huolto 24h
010 836 3100

Laadukkaita toimitiloja pienyrittäjille

Kari Kellokoski ja Mesvac nosto-ovet

Kami-Rakennus Oy on rakentanut Nokialle kahdeksassa vuodessa 10 hallia, joissa toimii 120 yritystä. Toimintavarmat Mesvac-Hörmann nosto-ovet ovat osa hyvälaatuista kokonaisuutta.

Hyvin tehdyille ja toimiville yritystiloille on kysyntää. Sen ovat todenneet Kari Kellokoski (kuvassa) ja Mika Kaatranen, joiden yritys Kami-Rakennus Oy on toteuttanut Nokialle 10 hallia reilussa halli per vuosi tahdissa. Hallit tarjoavat toimitilaa nyt 120 pienyritykselle.

Kellokoski kertoo, että keskeisellä paikalla sijaitsevat tilat vetävät eri alojen pienyrittäjiä Nokialta, Tampereelta, Pirkkalasta ja Ylöjärveltä. Vielä suurempi merkitys on itse tiloilla.

− Meille rakentamisen laatu on ykkösasia. Kivirakentaminen, ekologinen maalämpö, valmiiksi tehdyt sosiaalitilat, ilmanvaihto ja asfaltoidut pihat ovat halleissamme vakioratkaisuja.

Suunnittelun ja toteuttamisen lähtökohtana ovat kestävät ja pitkäaikaiset kiinteistöt sekä tilojen helppo hoitaminen. Tunnetut ja luotetut tekijät ja tavarantoimittajat luovat varman pohjan laadukkaalle rakentamiselle hallista toiseen.

Kari Kellokoski ja Mesvac nosto-ovet_2.jpg

Kaikki omissa käsissä

Yksi koko matkan ajan mukana olleista kumppaneista on Mesvac, jonka nosto-ovet ovat jokapäiväisessä käytössä isossa osassa tiloista. Mesvacin laatu ja toimintavarmuus ovat vakuuttaneet Kellokosken, yhdestäkään käytössä olevasta yli 100 ovesta ei ole tarvinnut ikinä reklamoida.

− Aivan oma lukunsa on nuori paikallinen asentaja, jonka palvelualttius, nopeus, rauhallisuus ja viimeisen päälle ammattitaito on ihailtavaa.

Jokaista rakennettavaa hallia varten perustetaan halliyhtiö, jossa ovat mukana tulevat toimijat ja Kami-Rakennus, joka myy ja vuokraa tiloja. Kaikki tilat on varattu jo ennen rakentamisen aloittamista. Hallien suunnittelusta vastaa suunnittelutoimisto K. Kellokoski.

− Kaikki on omissa käsissämme: suunnittelu, rakentaminen ja projektinjohto.

Yrityksen omasta ideasta aikoinaan liikkeelle lähteneet hallirakentamiset jatkuvat, sillä kiinnostusta uusiin tiloihin riittää yhä. Seuraava halli, järjestysnumeroltaan 11, valmistuu tänä vuonna. Puolentoista hehtaarin tontilla on yritystilaa nyt 4 000 neliömetriä, joten tontille mahtuu vielä monta hallia.

 

Teksti: Vesa Vainio, Kuvat: Harri Joensuu