Huolto 24h
010 836 3100

Parasta laatua hintaluokassaan

Isomatic Nordic on kuluttajamyyntiin suunnattu valmis paketti rautakaupan hyllylle tai verkkokauppaan. Autotallin automaattisen nosto-oven myymäläpakkaus sisältää kaiken tarvittavan tee se itse -asennukseen.

Myyntipäällikkö Mikko Åhlström esittelee tyytyväisenä ovipaketteja, jotka täyttävät Mesvacin korkeat varastohyllyt.

− Nyt meillä on rakennustarvikeketjuille ja verkkokauppaan vetävä myyntituote. Isomatic Nordic on pohjoisiin oloihin suunniteltu ja Saksassa valmistettu autotallin nosto-ovi, joka sopii hintaluokaltaan tarjousluonteiseen kuluttajakauppaan.

Mesvacilla ei ole aiemmin ollut tähän segmenttiin tuotetta tarjolla. Korkeasta laadustaan tunnettu valmistaja haluaa kuitenkin palvella asiakkaitaan jokaisessa hintaluokassa, joten kuluttajakauppaan räätälöitiin sopiva ratkaisu.

− Pitkän ovikokemuksemme perusteella tiesimme, minkälainen tuotteen tulisi olla. Isomatic Nordic edustaa hintaluokassaan parasta laatua. Se sopii suomalaisen rakennuskantaan, sekä uudisrakentamiseen että saneerauskohteisiin. Sillä pystytään korvaamaan vanhoja puisia pariovia ja kippiovia.

Mesvac Oy mikko Ålhström ja Isomatic Nordic autotallin nosto-ovien varasto.jpg

Helppo ja kysytty tuote jälleenmyyntiin

Mesvac on tehnyt ovipakettien myynnin mahdollisimman helpoksi jälleenmyyjilleen. Siksi IsoMatic-ovia on jatkuvasti reilusti varastossa. Esittelykappaleita lukuun ottamatta kauppiaan ei tarvitse uhrata arvokasta hyllytilaansa tai verkkokauppansa varastotilaa, myydyt ovet voidaan tarvittaessa toimittaa suoraan loppukäyttäjille maahantuojan varastosta. Näin vältytään myös rahtikustannuksilta maahantuojalta jälleenmyyjälle.
Loppukäyttäjien mahdolliset tekniset kysymyksetkin kauppias voi ohjata suoraan Mesvacille.

− Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, tulevatpa ne sitten jälleenmyyjiltä tai loppukäyttäjiltä.

Itse asentaen paikoilleen

IsoMatic Nordic -pakettiin sisältyy kaikki tarvittava oven tee se itse -asennukseen. Mukana ovat ovi, kiskot, koneisto ja asennustarvikkeet. Peräkärryyn sopivasta pakkauksesta löytyy selkeä suomenkielinen asennusohje. Tarvitaan vain työkalut, tavanomaisilla kädentaidoilla pärjää hyvin. Kiskot ruuvataan paikoilleen ja lamellit asetellaan niiden väliin. Sähkömiestäkään ei tarvitse vaivata, sillä moottori kytketään helposti pistotulpalla pistorasiaan. Täydelliseen ovikokonaisuuteen sisältyy myös kauko-ohjain.

Turvallinen ja luotettava

IsoMatic Nordic valmistetaan samoja laatuperiaatteita noudattaen kuin muutkin Mesvacin ovet. Molemmin puolin pinnoitettujen 42:mm:n lamellien polyuretaani takaa hyvän lämpöeristyksen. Oven pintamateriaaleissa on optimaalinen ruostesuojaus. Hammashihnatekniikka on hiljainen ja lähes huoltovapaa.
Turvallisuusstandardeja on noudatettu saksalaisella tarkkuudella. Sormet eivät voi vahingossa jäädä lamellien tai jousien väliin. Kaksinkertaiset jouset varmistavat toiminnan, ja voimanrajoitin pysäyttää oven automaattisesti esteen kohdatessaan.

Pitkäikäinen tuote luotettavalta valmistajalta

− Kauppiaalle IsoMatic Nordic on huoleton myytävä, sillä teemme pitkäjänteistä työtä tuotteen parissa. Tarjoamme taustatueksi koko teknisen osaamisemme. Lisävarusteita ja varaosia löytyy kattavasti suoraan varastostamme. Jos ovilamelli vaurioituu, voi kuluttaja itse tarvittaessa vaihtaa sen uuteen. Lopuksi Mikko Åhlström kehottaa kaikkia jälleenmyynnistä kiinnostuneita ottaman yhteyttä ja kysymään lisää IsoMatic-autotallinovien ovien eduista.

Teksti: Timo Toiviainen, Kuvat: Juho Kuva

Isomatic Nordic