Huolto 24h
010 836 3100

Laatuovien asiantuntija aina lähelläsi - Jari Kytölä


Mesvac Hörmann toimittaa suuren valikoiman huippulaadukkaita teollisuus-, palo- ja nosto-ovia kaikkialle Suomeen. Paikallinen asiantuntijamme neuvoo ja suosittelee juuri sinun tai yrityksesi kiinteistöön sopivan ja käyttötarpeiden mukaisen ratkaisun.
Tampereella, Hämeenlinnassa ja niiden kehyskunnissa asiakkaita palvelee aluemyyntipäällikkö Jari Kytölä.

Jari Kytölä Mesvac Oy


-Alueellani on monenlaisia asiakkaita - pääsääntöisesti yksittäisiä kohteita, kuten erilaiset pienteollisuus- ja pysäköintihallit. Toki täältä löytyy myös isoja yrityksiä ja teollisuutta. Tampereelle ja sen ympäryskuntiin rakennetaan nyt paljon uusia asuinalueita, ja Mesvacin ovilaitteita asennetaan siellä kerrostalojen parkkihalleihin. Alueen rakennusliikkeet tuntuvat tietävän tuotteidemme laadun, Kytölä kehaisee.

-Kun asiakas ottaa yhteyttä, käyn yleensä paikan päällä katsomassa kohteen ja mittaamassa. Samalla mietimme yhdessä, minkälaiset vaihtoehdot ja lisäominaisuudet voisivat olla hyödyllisiä ja kustannustehokkaita juuri tässä kohteessa ja käytössä.

Tampereen seudun isoja kohteita ovat olleet mm. Ratinan kauppakeskus ja TAYS, joihin asennettiin kymmeniä Mesvacin laitteita; nosto-, palo-, pikarulla- ja rullaovia sekä savuverhoja ja kuormauslaitteita. Paloturvallisuusratkaisut ovat molemmissa kohteissa tietenkin ehdottoman tärkeässä roolissa. 


Aluemyyntipäällikkö Jari Kytölä, Tampereen seutu, Hämeenlinna
p. 010 836 3024  jari.kytola@mesvac.fi

 Laajan tuotevalikoimamme ja erikoisosaamisemme ansiosta toimitamme ovi- ja kuormauslaiteratkaisut perustarpeista aina vaativiin erikoiskohteisiin. Mesvac mukana rakentamassa muun muassa näissä kohteissa:

Vaasan Keskussairaala Bothnia 5 High - Olvi Oyj Iisalmi - Lempäälä-talo - Rovaniemen lentoasema - Keskustakirjasto Oodi - Raumaster Paper - KymiRing - Kauppakeskus Lundi Porvoo - Olympiastadion - Lähipalvelukeskus Hertsi

Mesvac on Länsimetron palorullaovien toimittaja
Julkaistu: 27.8.2020 8.43.15