Huolto 24h
010 836 3100

Laatuovien asiantuntija aina lähelläsi - Pertti Räsänen


Mesvac Hörmann toimittaa suuren valikoiman huippulaadukkaita teollisuus-, palo- ja nosto-ovia kaikkialle Suomeen. Paikallinen asiantuntijamme neuvoo ja suosittelee juuri sinun tai yrityksesi kiinteistöön sopivan ja käyttötarpeiden mukaisen ratkaisun.

Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa asiakkaita palvelee aluemyyntipäällikkö Pertti Räsänen.

Pertti Räsänen Mesvac Oy

Alueella on paljon tuotantolaitoksia ja teollisuutta. Mesvacin laitteita on asennettu esimerkiksi Ponsseelle, Laakkoselle, alueen marketteihin sekä Siilinjärvelle Yaran laitoksiin.

-Erityisesti saneerauskohteet vaativat suunnittelua ja huolellista vaihtoehtojen pohdintaa. Vanhoja kiinteistöjä uudistetaan ja järkeistetään, jolloin tilojen toimivuuden kannalta oviratkaisut ovat tärkeässä roolissa, Räsänen kertoo.
-Olen mielelläni suunnittelun tukena niin uudis- kuin saneerauskohteissa - mietimme yhdessä asiakkaan kanssa, mikä on käytön kannalta järkevin ratkaisu, mm. oven sopiva koko ja millaiset ovat oveen liittyvät rakenteet ja automatiikka. 

Mesvacin valikoimasta löytyy vaihtoehto jokaiseen kohteeseen, mm. eristävyys, käyttömukavuus ja tehokkuus ovat oleellisia ominaisuuksia.

-Teollisuudessa arvostetaan esimerkiksi ovien nopeutta. Tehostaa toimintaa huomattavasti, jos tietyillä reiteillä ovi liikkuu sekunnissa kaksi metriä kahdenkymmenen sentin sijaan, jolloin trukkien ei tarvitse odotella turhan panttina ja törmäysvahinkojen riski pienenee.


Aluemyyntipäällikkö Pertti Räsänen, Kuopio
p. 0400 278 526  pertti.rasanen@mesvac.fi

 Laajan tuotevalikoimamme ja erikoisosaamisemme ansiosta toimitamme ovi- ja kuormauslaiteratkaisut perustarpeista aina vaativiin erikoiskohteisiin. Mesvac mukana rakentamassa muun muassa näissä kohteissa:

Vaasan Keskussairaala Bothnia 5 High - Olvi Oyj Iisalmi - Lempäälä-talo - Rovaniemen lentoasema - Keskustakirjasto Oodi - Raumaster Paper - KymiRing - Kauppakeskus Lundi Porvoo - Olympiastadion - Lähipalvelukeskus Hertsi

Mesvac on Länsimetron palorullaovien toimittaja
Julkaistu: 27.8.2020 8.42.59