Huolto 24h
010 836 3100

Laatuovien asiantuntija aina lähelläsi - Juha Rajala

Juha Rajala Mesvac Oy


Mesvac Hörmann toimittaa suuren valikoiman huippulaadukkaita teollisuus-, palo- ja nosto-ovia kaikkialle Suomeen. Paikallinen asiantuntijamme neuvoo ja suosittelee juuri sinun tai yrityksesi kiinteistöön sopivan ja käyttötarpeiden mukaisen ratkaisun. Pääkaupunkiseudulla Mesvacin asiakkaita palvelee vuosikymmenien kokemuksella projektipäällikkö Juha Rajala. 

Tiheän asutuksen ja yrityskannan alueella kohteita löytyy laidasta laitaan: pieniä yhden tai kahden oven halleja sekä jättimäisiä logistiikkakeskuksia. Ovia asennetaan paljon myös vanhojen kiinteistöjen saneerauksen yhteydessä. 

– Meiltä löytyy vaihtoehto jokaiseen kohteeseen. Käyn yleensä paikan päällä katsomassa kunkin kiinteistön erityisvaatimukset, jotta voimme yhdessä valita sopivimmat ja tarkoituksenmukaisimmat vaihtoehdot, Rajala kertoo.

Viime vuosien mieleenpainuvimpia urakoita on ollut Pasilaan valmistunut giganttinen kauppa-, asunto- ja yrityskeskittymä Tripla.

– Tripla oli paitsi suuri myös pitkäaikainen työmaa. Mesvacin laitteiden asennus aloitettiin Triplan työmaalla syksyllä 2018.

Mesvacin rullaovia asennettiin yhteensä noin 200 kauppaliikkeeseen ja maan alle sijoittuvat esimerkiksi lastauslaiturien
ja pysäköintialueiden lukuisat nosto-ovet. 


Projektipäällikkö Juha Rajala  - Helsinki ja Espoo
p. 010 836 3022   juha.rajala@mesvac.fi   Laajan tuotevalikoimamme ja erikoisosaamisemme ansiosta toimitamme ovi- ja kuormauslaiteratkaisut perustarpeista aina vaativiin erikoiskohteisiin. Mesvac mukana rakentamassa muun muassa näissä kohteissa:

Vaasan Keskussairaala Bothnia 5 High - Olvi Oyj Iisalmi - Lempäälä-talo - Rovaniemen lentoasema - Keskustakirjasto Oodi - Raumaster Paper - KymiRing - Kauppakeskus Lundi Porvoo - Olympiastadion - Lähipalvelukeskus Hertsi

Mesvac on Länsimetron palorullaovien toimittaja
Julkaistu: 27.8.2020 8.40.53