Huolto 24h
010 836 3100

Laatuovien asiantuntija lähelläsi

Mesvac Hörmann toimittaa suuren valikoiman toimintavarmoja teollisuus-, palo- ja nosto-ovia kaikkialle Suomeen.
Paikallinen asiantuntijamme neuvoo ja suosittelee juuri sinun tai yrityksesi kiinteistöön sopivan ja käyttötarpeiden mukaisen ratkaisun. Pohjois-Suomessa asiakkaita palvelee aluemyyntipäällikkö Jukka Koponen.


Jukka Koponen Mesvac Oy


Aluemyyntipäällikkö Jukka Koponen
Pohjois-Pohjanmaa, Lappi
p. 010 836 3084
jukka.koponen@mesvac.fi 
tarjouspyyntö >


–Mesvacin oviin luotetaan monenlaisissa kohteissa, muun muassa lentoasemilla, kaivoksissa ja kuljetusalalla. Olemme toimittaneet laadukkaita ratkaisuja peruskäyttötarpeista aina erittäin vaativiinkin olosuhteisiin vuodesta 1977 lähtien, eivätkä pohjoisen ilmaston olosuhteetkaan tuota laatuoville ongelmia. Juuri uusiutunut nosto-ovimallistomme minimoi nopeudellaan lämmitetyn tai viilennetyn ilman hävikin, tarjoten myös monia muita teknisiä etuja. Otathan yhteyttä!