Huolto 24h
010 836 3100

Hörmann International

Hörmann Berry-ovi vuonna 1957

"Hyvä maine täytyy ansaita."  - August Hörmann, yrityksen perustaja 1886-1944

Tietoa meistä

Yhä useampi ovi, portti ja koneisto kantaa Euroopan johtavan valmistajan, Hörmannin nimeä.
Innovaatio, varmistettu laatu ja asiakasläheisyys ovat varmistaneet perheyhtiön vuosikymmenten kasvun Euroopan johtavaksi valmistajaksi.
Tänään Hörmann-konsernia johtavat kolmas ja neljäs sukupolvi, siis yhtiön perustajan August Hörmannin lapsenlapset ja lapsenlapsenlapset. Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann ja Christoph Hörmann ovat henkilökohtaisesti vastuussa olevia yhtiömiehiä.

Kansainvälinen kasvu

Hörmann Group on Euroopan johtava ovien toimittaja. Yli 20 miljoonaa ovea on valmistettu ja toimitettu maailmanlaajuisesti perustamisvuoden 1935 jälkeen. Yli 6000 työntekijää 40 erikoistuneella tehtaalla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa kehittää ja tuottaa laadukkaita ovia, saranoituja ovia, kehyksiä, koneistoja, ajoneuvoliikenteen kontrollointi- sekä varastointiratkaisuja yksityis- ja liikekiinteistöille.
Maailmanlaajuisesti toimivan Hörmann-konsernin pääkonttori sijaitsee Steinhagenin pikkukaupungissa Saksassa. Edelleen perheomisteinen yritys on saavuttanut yli miljardin euron vuotuisen liikevaihdon. Yli 100 yksittäistä myyntipistettä yli 40 maassa sekä yhteistyökumppanit yli 50 muussa maassa varmistavat lyhyen asiointietäisyyden Hörmannin asiakkaille kaikkialla maailmassa.

Edistykselliset tuotteet

Nykypäivän yrityksen perusta luotiin 1950-luvulla, kun Hörmann alkoi tuottaa uudentyyppistä kippiovea autotalliin, niin sanottua Berry-ovea. 1960-luvulla tilaa säästävät, pystysuoraan avautuvat nosto-ovet autotalleihin sekä teollisuus- ja liikerakennuksiin aloittivat kehityksen kohti lupaavaa tulevaisuutta. Sittemmin tuotevalikoimaa on jatkuvasti laajennettu. Nykyisin se sisältää tunnettujen klassikoiden lisäksi rulla-, taitto-, palo- ja pikaovia, ovikoneistoja, ohjain- ja lastaustekniikkajärjestelmiä, tulta ja savua eristäviä ovikokoonpanoja, ulko- ja sisäovia, katoksia ja kehyksiä.

Ympäristönsuojelu

Perheyrityksenä Hörmann kantaa vastuusta tulevia sukupolvia kohtaan, minkä vuoksi olemme jo vuosien ajan sitoutuneet ympäristö- ja ilmastonsuojeluohjelmaan, joka perustuu päästöjen laskemiseen, vähentämisen ja kompensointiin. Tavoitteemme on jatkuva CO2-päästöjen vähentäminen. Lisätietoa: https://www.hoermann.com/en/sustainability/

Sitoutuminen yhteiskunnallisiin ja kulttuurihankkeisiin

Yhteiskunnallisesti vastuullisena Hörmann tukee perinteisesti kansalaisjärjestöjä ja instituutioita, jotka huolehtivat vammaisten tai kroonisesti sairaiden aseman parantamisesta. Aikaisemmista ja nykyisistä Hörmannin tukemista hankkeista voi lukea verkkosivustolta www.amherzen.de

Hörmann-konsernin tuotantolaitokset