Huolto 24h
010 836 3100

Yritys

Yritys nimeltä Mesvac Oy

Mesvac Oy 2022:

  • Liikevaihto, milj. € 38,5
  • Henkilöstö keskimäärin 194

Mesvac Oy on perustettu vuonna 1977. Eri kehitysvaiheiden jälkeen Mesvac siirtyi Hörmann Group -konserniin vuoden 2016 alussa.

Muita Hörmann Group -konserniin kuuluvia yrityksiä, katso www.hoermann.com

Mesvacin pääkonttori sijaitsee Kirkkonummen Jorvaksessa. Tuotannossa valmistamme nosto-ovien varaosat, turvatekniikkatuotteet sekä kokoonpanemme kuormauslaitteet.

Asiakaskeskeisyys

Mesvac Oy:n toiminta-ajatuksena on ratkaista asiakkaan oviaukkoon liittyvät liikenneongelmat asiakkaan kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Onpa kyseessä teollisuusovi, palo-ovi, savuverho tai esimerkiksi myymälän murtosuojaus, olemme apunanne kaikissa projektin vaiheissa. 

Asioimalla Mesvacin kanssa asiakas saa kaiken tarvitsemansa samasta talosta, tiedon, palvelun, tuotteen, asennuksen ja huollon, eli kokonaisen kulkemisen hallintajärjestelmän!

Laadunvarmistus

Mesvac Oy:llä on hyväksytty EN ISO 9001:2015 -standardin mukainen johtamisjärjestelmä. Johtamisjärjestelmä toimii Mesvacin toiminnanohjausjärjestelmänä.

Huoltopalvelu

Vain ammattitaitoinen huolto takaa laitteen moitteettoman ja turvallisen käytön. Sen minkä Mesvacin asentaja on rakentanut tai asentanut hän myös taatusti osaa huoltaa ja korjata. Tunnemme omat tuotteemme ja kehitämme omien asentajien ammatillista osaamista säännöllisellä koulutuksella.