Huolto 24h
010 836 3100

Logistiikkakeskusten teollisuusovet ja kuormauslaitteet

Jatkuvan tavaraliikenteen sujuvuus on tärkeää suurissa logistiikkakeskuksissa. Se vaatii erikoisosaamista kuormauslaite- ja oviratkaisujen toimittajalta. Meillä on vuosikymmenten kokemus suurten logistiikkakeskuksten ja terminaalien kuormaustekniikan toteutuksista.

Lastaus- ja purkutilojen suunnittelussa on huomioitava logistisen ketjun toimivuus ja laitteiden yhteensopivuus -unohtamatta energiatehokkuutta ja ilmanpuhtautta. Meiltä löytyy mm. erikoisrakenteiset pikarullaovet, joiden ohjaus voidaan yhdistää osaksi kuljettimen ohjausjärjestelmää. Ilmasuluilla on merkittävä vaikutus energiansäästöön ja ilmanpuhtauteen.

Tuotevalikoimastamme löytyy myös paljon työturvallisuutta parantavia ratkaisuja.
Kovassa käytössä olevien logistiikkakeskusten ovien toimivuuden takaa ennakoiva ja räätälöity määräaikaishuolto. Asiakkaamme voivat valita myös ympärivuorokautisen huoltopäivystyksen. Huoltoautoissamme kulkee maan laajin varaosavalikoima ja tarjoamme myös asiakkaillemme mahdollisuuden omaan varaosavarastoon, minkä ansiosta vika saadaan yleensä korjattua yhdellä käyntikerralla.

Kysy lisää huollosta asiantuntijoiltamme: