Pikarullaovi

Pikarullaovet

Mesvacin nopeatoimiset Hörmann-pikarullaovet minimoivat ilmavirtauksia tilojen välillä vilkkaasti liikennöitävissä kohteissa. Saatavissa umpinaisen lisäksi kirkkaalla PVC-ikkunalla tai vahvikeraidoin läpinäkyvässä PVC:ssä.Valikoimasta löytyvät ratkaisut sisä- ja ulkokäyttöön, viileäsäilytys- ja pakastetiloihin, elintarviketeollisuuteen, puhdastiloihin, koneiden suojaamiseen ja kuljetustekniikkaan.
Mahdollisia ohjaustoimintoja vakiopainikkeen lisäksi tutka, ajoneuvoilmaisin, vetokytkin sekä erilaiset impulssit tilaajan logiikasta, esimerkiksi kuljetinjärjestelmästä. Itsekorjaustoiminnolla ovi palautuu toimintakuntoiseksi päinajon jälkeen. Hätäavaustoiminnolla ovi voidaan ohjelmoida avautumaan esimerkiksi sähkökatkon tai palohälytyksen sattuessa.

Nopeat spiraali- ja pikanosto-ovet

HS 5015 PU pikanosto-ovi

PU-eristyspaneeleilla varustetut nopeat ulko-ovet HS 7030 PU ja HS 5015 PU takaavat erinomaisen lämpöeristyksen ja nopean avautumisen. Kuumasinkityt, molemmin puolin pinnoitetut lamellit on varustettu Micrograin-pinnalla ja ne ohjataan mallista riippuen kosketuksettomasti joko spiraalikonsoliin tai ohjauskiskoihin. Vakiovarusteena karmiin sijoitettu turvavaloverho ja taajuusmuuntajaohjaus - turvallista, taloudellista, hiljaista ja nopeaa!

Tutustu Mesvacin palvelupaketteihin: