Huolto 24h
010 836 3100

Kuormauslaitteet 1

Kuormauslaitteet

Mesvacilta saa kuormausaseman kaikki osat samalta toimittajalta. Sataprosenttisesti yhteen sopivat kuormaussillat, kuormaustilat, nostopöydät, kuormaustiivisteet ja muut kuormauspaikan laitteet mahdollistavat sujuvan lastauksen ja purkamisen energiatehokkaasti ja turvallisesti.

Kuormaussillat

Mesvac-kuormaussilta tasaa korkeuseroja lastauslaiturin ja auton välillä, jolloin ajo trukilla autoon tapahtuu sujuvasti.

CE-merkittyjen sähköhydraulisten työntyvä- ja taittuvakärkisten kuormaussiltojen sekä konttien ja jumbotrailereiden lastaukseen tarkoitettujen erikoissiltojen suunnittelu ja valmistus täyttävät EU:n konedirektiivin ja CEN-standardit.

Kuormaustiivisteet

Mesvac-kuormaustiivisteet tiivistävät auton ja kuormaustilan väliset sivu- ja ylätilat, jolloin ajoneuvon lastaus tapahtuu vedottomassa tilassa.

Kuormaustiivistevaihtoehtoja ovat mekaaniset kumi- ja PVC-tiivisteet kiinteällä tai joustavalla rungolla sekä ilmatäytteiset tiivisteet. Kuormaustiiviste valitaan liikenteen ja kuormaustilan tarpeen mukaan.

Kuormaustilat

Mesvac-kuormaustiivisteellä varustettu Mesvac-kuormaustila mahdollistaa ajoneuvon lastauksen suojatussa ja vedottamassa tilassa. CE-merkittyjen sähköhydraulisten työntyvä- ja taittuvakärkisten kuormaussiltojen sekä konttien ja jumbotrailereiden lastaukseen tarkoitettujen erikoissiltojen suunnittelu ja valmistus täyttävät EY:n konedirektiivin ja CEN-standardit.

Nostopöydät, siltapöydät ja konttikuormaussillat

Kuormaus5

Lastauksessa ja prosesseissa, joissa kuormia nostetaan tai lasketaan tasolta toiseen käytetään Mesvac-nostopöytiä. Parhaiten nostopöytä soveltuu lastauslaiturin varusteeksi.

Tutustu Mesvacin palvelupaketteihin: