Nosto-ovi Mesvac

Nosto-ovet

Mesvacin laajasta Hörmann nosto-ovivalikoimasta löytyy ratkaisu perusovitarpeesta vaativiin käyttötarkoituksiin. 

Käyttötapana voi olla käsikäyttö tai konekäyttö erittäin monipuolisilla ohjausvaihtoehdoilla. Automatiikasta saadaan helposti tieto esimerkiksi kulunvalvontaa varten. Vakiovarusteinen avaamisen esto toimii mekaanisena murtosuojauksena myös sähkökatkon aikana. 

Normaalin 42 mm:n lamellin lisäksi toimitamme nosto-ovia paksummilla, lämpöenergiaa säästävillä lamelleilla.


Lämpökatkaistut 67 mm:n lamellit tarjoavat parhaan mahdollisen lämpöeristyksen
, estäen myos kondenssiveden muodostumisen oven sisäpuolelle. Nelinkertaiset lämpöikkunat sopivat myös erityistä energiansäästöä vaativiin kohteisiin.

Hörmann nosto-oven ulkonäköä voidaan muokata esimerkiksi väreillä, pintavaihtoehdoilla tai vaikka kokonaan lasittamalla. Nosto-ovemme voidaan räätälöidä soveltumaan myös arkkitehtuurisesti vaativiin arvorakennuksiin.

Laajalla ikkunamallien valikoimalla voidaan nosto-ovi toteuttaa joko kokonaan lasitettuna tai yksittäisellä ikkunaruudulla. Nosto-ovi voidaan varustaa myös tukevalla käyntiovella.

Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu vahvoiksi ja pitkäikäisiksi, mikä tekee Hörmann nosto-ovista taloudellisia ja kestäviä. Käyttö on suunniteltu erittäin turvalliseksi ja käyttäjäystävälliseksi. Yli 30 nostotapaa mahdollistavat nosto-oviemme optimaalisen asennuksen erilaisiin rakennuksiin.

Tutustu Mesvacin palvelupaketteihin: