Huolto 24h
010 836 3100

Nosto-ovi Mesvac

Nosto-ovet

Mesvacin laajasta Hörmann nosto-ovien valikoimasta löytyy ratkaisu perustarpeesta vaativiin käyttötarkoituksiin. Uudistunut nosto-ovien 60-sarja tarjoaa monia teknisiä etuja, kuten energiansäästöä nopean avautumisen ja sulkeutumisen ansiosta.

Käyttötapana voi olla käsikäyttö tai konekäyttö erittäin monipuolisilla ohjausvaihtoehdoilla. Nosto-oven automatiikasta saadaan helposti tieto esimerkiksi kulunvalvontaa varten. Vakiovarusteinen avaamisen esto toimii mekaanisena murtosuojauksena myös sähkökatkon aikana. 

Hörmann nosto-ovien ohjauskeskuksissa on Bluetooth-vastaanotin vakiona. Nosto-ovet voidaan integroida digitaaliseen SmartControl-verkkoportaaliin, johon tärkeät ovitiedot, kuten virheilmoitukset tai ovisyklit, tallentuvat.

Normaalin 42 mm:n lamellin lisäksi toimitamme nosto-ovia paksummilla, lämpöenergiaa säästävillä lamelleilla. Lämpökatkaistut 67 mm:n lamellit tarjoavat parhaan mahdollisen lämpöeristyksen, estäen myos kondenssiveden muodostumisen oven sisäpuolelle. Nelinkertaiset lämpöikkunat sopivat myös erityistä energiansäästöä vaativiin kohteisiin.

Hörmann nosto-oven ulkonäköä voidaan muokata esimerkiksi väreillä, pintavaihtoehdoilla tai vaikka kokonaan lasittamalla. Nosto-ovemme voidaan räätälöidä soveltumaan myös arkkitehtuurisesti vaativiin arvorakennuksiin.

Laajalla ikkunamallien valikoimalla voidaan nosto-ovi toteuttaa joko kokonaan lasitettuna tai yksittäisellä ikkunaruudulla. Nosto-ovi voidaan varustaa myös tukevalla käyntiovella.

Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu vahvoiksi ja pitkäikäisiksi, mikä tekee Hörmann nosto-ovista taloudellisia ja kestäviä. Käyttö on suunniteltu erittäin turvalliseksi ja käyttäjäystävälliseksi. Yli 30 nostotapaa mahdollistavat nosto-oviemme optimaalisen asennuksen erilaisiin rakennuksiin.

Hörmann 60 nosto-oven avautumisnopeus on jopa 1 m/s. 


Nosto-ovi Mesvac Hörmann

Tutustu Mesvacin palvelupaketteihin: