Huolto 24h
010 836 3100

Mesvac Hörmann ajoesteet

Hörmann ajoesteet

Mesvacin ajoesteiden valikoimassa on kiinteitä, siirrettäviä, automaattisia ja puoliautomaattisia ajoesteitä aluesuojaukseen ja liikenteen ohjaamiseen. Ajoestemallistossamme on sertifioituja ajoesteitä vaativiimpinkin ympäristöihin.


Kattavan ajoesteiden mallistomme helpon yhdisteltävyyden ja lisävarusteiden ansiosta voimme toteuttaa aluesuojauksen ja liikenteen ohjauksen turvallisesti ja tehokkaasti minkälaisessa ympäristössä tahansa. Voit yhdistää ajoesteiden ohjauksia myös muiden Hörmann tuotteiden, kuten ovien kanssa. 

Siirrettävillä ajoesteillä voidaan suojata esimerkiksi yleisötapahtuma-alue helposti ja kustannustehokkaasti ilman perustus- ja asennustöitä, kun taas kiinteät ajoesteet soveltuvat esimerkiksi jalankulkijoiden jatkuvan turvaamiseen kaupunkien keskusta-alueilla. Nousevilla pollareilla hallitaan tehokkaasti ja turvallisesti suojatun alueen ajoneuvoliikennettä. Hörmann Access Control HAC mahdollistaa monipuoliset ohjausvaihtoehdot, kuten rekisterikilven ja jopa 2000 id-välineen tunnistamisen. 

Hörmann Security Line ja High Security Line -pollarien lisäksi toimitamme Tyre Killer ja Road Blocker -ajoesteitä. Road Blocker -mallistosta löytyy myös siirrettävä Road Blocker M30. 

Tutustu Hörmann ajoesteiden koko valikoimaan esitteessä Pollarit ja ajoesteet

Mesvac Hörmann ajoesteet Hörmann Road Blocker ajoeste Mesvac Oy