Huolto 24h
010 836 3100

Mesvac Hörmann ajoesteet

Muut ajoesteet

Hörmann Road Blocker ja Tyre Killer -ajoesteet ovat korkean turvallisuustason High Security Line ajoesteitä. Saatavana myös lävistäviä ja siirrettäviä malleja. 

Hörmann Road Blocker Mesvacilta Hörmann Road Blocker ajoeste Mesvac Oy
Siirrettävä ajoestolaite Road Blocker Siirrettävä ajoeste Hörmann Road Blocker M30 Mesvac Oy

Hörmann Road Blocker -ajoeste soveltuu yksittäisenä ajoesteenä enintään 6 metriä leveälle väylälle ja myös korkeille käyttötiheyksille (n. 2000 sykliä / päivä). Ajoestettä voidaan ohjata jopa 30 metrin etäisyydeltä ulkoisella hydraulisella käyttölaitteella.
Road Blocker 500 -mallin estokorkeus on 500 mm ja Road Blocker 1000 -mallin estokorkeus on 1000 mm. Ajoesteet voidaan myös varustaa EFO (Emergency Fast Operation) -hätätoiminnolla.
Road Blocker M30 on siirrettävä malli, joka soveltuu keskisuurille käyttötiheyksille väliaikaiseen käyttöön, esimerkiksi ulkoilmatapahtuman helppoon turvaamiseen. 


Hörmann Tyre Killer M Hörmann Tyre Killer M
Hörmann Tyre Killer H Hörmann Tyre Killer H

Hörmann Tyre Killer -mallit M ja H ovat lävistäviä ajoesteitä, jotka mahdollistavat hallitun yksisuuntaisen läpikulun, estäen perustilanteessa ajoneuvolla ajamisen vastakkaiseen suuntaan. Molemmat mallit on mahdollista ajaa tarvittaessa alas ajoneuvon päästämiseksi myös toiseen ajosuuntaan (H-mallissa vakiona).
Tyre Killer M asennetaan valmiille pinnalle, eikä perustustöitä tarvita. M-malli soveltuu keskisuurille käyttötiheyksille.
Tyre Killer H on maahan upotettava ajoeste, joka lasketaan alas, kun ajoneuvon on tarkoitus ajaa läpi. Se soveltuu suurillekin käyttötiheyksille. 
Ajoesteet voidaan lisävarustaa esimerkiksi UPS- ja lämmitystoiminnoilla. 

Tutustu Hörmann ajoesteisiin esitteessä Pollarit ja ajoesteet.