Huolto 24h
010 836 3100

Pollarit, High Security Line

Mesvac korkean turvallisuuden ajoestepollarit Mesvac pollarit High Security

Mesvacin High Security Line pollarit soveltuvat korkean turvallisuusuokituksen kohteiden suojaamiseen, kuten suurlähetystöt ja voimalaitokset. Hörmann High Security Line pollareita on saatavilla automaattisina, puoliautomaattisina, siirrettävinä ja kiinteinä malleina. 


Hörmann High Security Line pollarit on sertifioitu kansainvälisten törmäystestien mukaisesti ja ne täyttävät erittäin korkeat testausluokitukset, pysäyttäen ajoneuvon jopa 120 km/h vauhdista. Laajan tuotevalikoimamme ja lisävarusteiden ansiosta pystymme toimittamaan korkean suojaustason pollareita erilaisiin kohteisiin ja yhdistämään monipuolisilla ohjaustavoilla toisiinsa ja muihin laitteisiin, kuten esimerkiksi murtosuojiin.  

Mesvac Hörmann ajoesteet Hörmann OktaBlock ajoestepollarin törmäystesti

High Security Line siirrettävät pollarit soveltuvat erityisesti väliaikaiseen suojaukseen, esimerkiksi yleisötapahtumien turvaamiseen. Valmiiksi kokoonpannut yksittäiset pylväät nostetaan paikalleen ilman perustus- ja asennustöitä. Tapahtuman loputtua pollarit poistetaan yhtä vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. 
High Security Line kiinteät pollarit soveltuvat pysyvään aluesuojaukseen, esim. rakennusten edustoilla tai torialueella. Hörmann pollarit voidaan asennuspinnasta riippuen asentaa tarvittaessa myös matalalla perustuksella. 
Security Line nousevilla pollareilla rajataan moottoriajoneuvojen pääsyä suojatulle alueella turvallisesti ja joustavasti monipuolisten ohjausvaihtoehtojen ansiosta. Sopiva käyttölaite valitaan käyttötiheyden mukaan; suurille käyttömäärille sähköhydraulinen, keskisuurille käyttömäärille sähkömekaaninen ja pienille käyttömäärille puoliautomaattinen (kaasujousi). 

Kaikille Hörmann pollareille on saatavana monipuolinen valikoima lisävarusteita. 

Lisätietoa korkean turvallisuustason High Security Line pollareista ja koko ajoesteiden valikoimastamme esitteessä Pollarit ja ajoesteet

Hörmann OktaBlock Hörmann OktaBlock siirrettävät pollarit Mesvac Oy