Huolto 24h
010 836 3100

Mesvac taitto-ovet

Taitto-ovet

Mesvac FS teollisuuden taitto-ovi (taiteovi) soveltuu mainiosti korjaus- ja autohalleihin, teollisuusympäristöön, sekä hyvin kosteutta ja tiiviinä myös pesuhalleihin. Mesvac FS taitto-ovi yhdistää runkorakenteisen ja sandwich-rakenteisen taitto-oven parhaat puolet, runkorakenteisen oven lujuuden yhdistettynä sandwich-rakenteisen hyvään eristykseen.

Taitto-ovi valmistetaan mittatilaustyönä palvelemaan haluttua käyttötarkoitusta. Ovi voi olla jopa 16-lehtinen ja kuusi metriä korkea. Tukevan rakenteensa ansiosta ovi on kulutuksenkestävä ja sopii siksi kohteisiin, joissa on paljon raskasta liikennettä.

Mesvac FS:n vahva rakenne tekee mahdolliseksi suurtenkin lasipintojen käytön. Tällöin ovi toimii osittain "näyteikkunana". Oveen on mahdollista liittää automaattinen kulunvalvonta ja erilaisia ohjaustapoja.

Ovet soveltuvat hyvin vaativiin olosuhteisiin esim. rankkaan pesuhallikäyttöön. Käsi- tai konekäyttöiseen oveen voi valita ikkunan eri vaihtoehdoista, käyntioven tai erilaisen pintamateriaalin.

Tutustu Mesvacin palvelupaketteihin: