Mesvac Hörmann palo-ovet

Palo-ovet

Mesvacin palo-ovivalikoima sisältää nykyaikaiset palorullaovet ja palonosto-ovet sekä erityisesti isojen aukkojen palosuojaukseen käytetyt paloliukuovet. 
Palorullaovet ja palonosto-ovet monipuolisilla kiskostovaihtoehdoilla soveltuvat vaativiinkin kohteisiin, joissa perinteinen paloliukuovi ei tila- tai muiden rajoitusten vuoksi ole toimivin vaihtoehto.
Hörmann palo-ovien lisäksi päämiehiämme ovat saksalainen Effertz, belgialainen Flema sekä puolalainen EF Polska.

Palorullaovia, EI120-luokkaan asti

Mesvac toimii yhteistyössä tunnettujen eurooppalaisten palo-ovivalmistajien kanssa, joiden tuotteissa yhdistyvät pitkä kokemus, uudenlainen innovatiivisuus, varmatoimisuus sekä ainutlaatuinen tekninen osaaminen.
Palorullaovillamme voidaan toteuttaa erittäin vaativia palosuojauksia aina EI120-luokkaan asti. Tuotteet on testattu EN-testistandardien mukaan.

Paloliukuovia EI30, EI60, EI90 ja EI120 -luokissa

Mesvacin monipuolisesta paloliukuovien valikoimasta löytyy ratkaisuja paloluokissa EI30, EI60, EI90 ja EI120. 
CE-merkityt Hörmann FST-paloliukuovet ovat saatavilla paloluokissa EI30 - EI120, yksi- tai kaksilehtisinä sekä teleskooppiversioina. FST-paloliukuovi soveltuu monenlaisiin käyttöympäristöihin ja on saatavissa mm. konekäytöllä, käyntiovella ja ikkunoilla varustettuna.
Mesvac EI60 ja EI120 -luokan paloliukuovet painavat ainutlaatuisen rakenteensa johdosta vain 29 kg/m2, vain noin puolet perinteisistä liukupalo-ovista. Tämä mahdollistaa kevyemmät pielirakenteet ja vähentää kustannuksia. Paloliukuovet EI60 ja EI120 ovat saatavissa konekäyttöisinä tai perinteisellä vastapainosulkeutumisella.

Palonosto-ovia luokissa EI60 ja EI120

Mesvac Firewall EI60 ja Firewall EI120 on testattu paloluokkiin EI60 ja EI120. Rakenteeltaan innovatiiviset palonosto-ovet toimivat myös käyttöovina, joilla voidaan korvata tyypillinen kahden oven ratkaisu, jossa oviaukkoon on asennettu sekä palo- että käyttöovi. Mesvac Firewall EI60 ja EI120 vaativat vain vähän sivu- ja ylätiloja lamellien pinoutuessa oviaukon yläpuolelle vierekkäin.

Suunnittelun vapautta

Mesvac palorulla- ja palonosto-ovet vapauttavat suunnittelijat perinteisen palo-oven rasitteista ja antavat aivan uudenlaisen suunnitteluvapauden. Ovet laskeutuvat ylhäältä alaspäin, minkä vuoksi ne eivät tarvitse juuri ollenkaan sivutiloja. Kun ylätilan tarpeetkin ovat erittäin pieniä, ei paloturvallisuuden toteuttaminen vaativissakaan kohteissa ole enää ongelma. 
Myös paloliukuoviratkaisumme tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia palosuojauksen toteuttamiseen.
Kaikki palo-ovemme voidaan kytkeä sulkeutumaan ovien mukana toimitettavista savu- tai lämpöilmaisimista tai asiakkaan järjestelmästä.

Mitoitus ja asennustavat

Mesvac tarjoaa asiakkailleen ilmaista konsultointipalvelua. Kaikista palo-ovista on tarkat Autocad-kuvat, joita voitte käyttää suunnittelun tukena. Tarkemmat mitoitustiedot saat suunnittelu- ja konsultointipalvelustamme puh. 010 836 3000.

Tutustu Mesvacin palvelupaketteihin:

Asennusohjeet

Asennusohjeet saat tarvittaessa meiltä joko sähköisessä muodossa tai paperikopioina pyydettäessä.

Esitteet

Referenssit

Edustamamme toimittajat

Hörmann