Huolto 24h
010 836 3100

Heiluriovi Mesvac Hörmann

Heiluriovet

Hörmann heiluriovet soveltuvat henkilö- ja trukkiliikenteelle muun muassa elintarviketeollisuuden, suurkeittiöiden, myymälöiden ja logistiikan kulkuaukkoihin. Heiluriovi toimitetaan valmiiksi koottuina karmeineen. 

 

Hörmann heiluriovien valikoimassa on polyeteenistä, puusta ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja malleja. Heiluriovia saa yksi- ja kaksilehtisinä ja ne voidaan varustaa muun muassa ikkunoilla, sormisuojilla ja törmäyssuojilla. Esitteestämme (lataa oikealta) löydät tarkat tuotetiedot kaikista malleista.

Heiluriovet Mesvac Hörmann

PE-heiluriovet HPP-180 ja HPP-360

Polyeteenistä valmistetut heiluriovet HPP-180 ja HPP-360 (avautumiskulma 180° tai 360°) soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi elintarviketeollisuuteen ja suurkeittiöihin. Ne ovat haarukkatrukin kestäviä, murtumattomia ja veden-, hapon- ja emäksenkestäviä. Ovet soveltuvat lämpötila-alueille -30 - +60° Celsius astetta. 


HPL-180 ja HPH-180 heiluriovet

Hörmann HPH-180
Hörmann HPL-180

Hörmann HPL-180- ja HPH-180 -heiluriovet soveltuvat henkilöliikenteen kulkuväylille esimerkiksi ravintola- ja myymälätiloihin. HPL-180 on valmistettu naarmuuntumattomasta kompaktilaminaatista ja HPH-180 massiivilastulevystä. Ovet voidaan toteuttaa yksi- tai kaksilehtisenä. Lukuisten väri- ja pintavaihtoehtojen ansiosta Hörmann heiluriovet soveltuvat vaativiinkiin ympäristöihin. 


HPS-180

Heiluriovet Mesvac Hörmann

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Hörmann HPS-180 heiluriovi soveltuu henkilöliikenteen läpikulkuun. HPS-180 ovet toimitetaan yksi- tai kaksilehtisinä, kiillotetulla tai teksturoidulla pinnalla. Ne ovat elintarviketurvallisia ja sopivat ominaisuuksiensa ja tyylikkään ulkonäön ansiosta monenlaisiin kohteisiin.