EI-LUOKKA PALO-OVET

Effertz ak120

AK-120 palorullaovi

Mesvac AK-120 on ainutlaatuinen kangaspalorullaovi, jolla saavutetaan EI-luokan palosuojaus. 
Mesvac AK-120 on kevyt, kahdesta eristetystä kangasovilevystä valmistettu palorullaovi. Ovilehdet on valmistettu palonkestävästä erikoiskankaasta, johon on ommeltu patentoitu lämpöeriste.  Ovilehdet rullautuvat synkronoidusti kahdelle akselille, niiden väliin jää 850 mm tiivis ilmatila.


Effertz ak60

AK-60 palorullaovi

Mesvac AK-60 on ainutlaatuinen kangaspalorullaovi, jolla saavutetaan EI-luokan palosuojaus. 
Mesvac AK-60 on kevyt, kahdesta eristetystä kangasovilevystä valmistettu palorullaovi. Ovilehdet on valmistettu palonkestävästä erikoiskankaasta, johon on ommeltu patentoitu lämpöeriste.  Ovilehdet rullautuvat synkronoidusti kahdelle akselille, niiden väliin jää 410 mm tiivis ilmatila.


palorullaovi VR60

VR60 palorullaovi

Mesvac VR60 palorullaovi on valmistettu patentoiduista 63 mm korkeista oviprofiileista. Ovi on testattu standardin EN 1634-1 ja EN 1354-2 mukaan paloluokkaan EI60 ja käyttötestattu standardin EN 13244-1 mukaan. VTT on antanut hyväksyvän lausunnon testauksesta.


Effertz t30

T30 palorullaovi

Mesvac T30 on korkealuokkaisista materiaaleista valmistettu varmatoiminen teräslamellinen palorullaovi, joka on testattu ja hyväksytty EI30-luokkaan DIN 4102 -standardin mukaan. Palorullaovi sulkeutuu automaattisesti savuilmaisimien tai hätäkatkaisijoiden lauettua, ja se voidaan myös avata ja sulkea lukittavalla käyttöpaneelilla. Mesvac T30-palorullaoven turvallisuuden täydentää turvareuna, joka pysäyttää oven liikkeen esteen kohdattuaan. Oven akkutuki puolestaan varmistaa oven toiminnan myös sähkökatkosten aikana.


Effertz5

AQUA-STEEL 90 palorullaovi

Mesvac Aqua-Steel 90 -palorullaovi on yksiosainen palorullaovi, joka on nerokkaasti saatu EI-luokan oveksi käyttämällä hyväksi rakennuksissa jo olevaa sprinklerijärjestelmää. Palotilanteessa vesisuihku jäähdyttää ovea ja estää lämmön säteilyn läpi. Tämän ominaisuutensa vuoksi Aqua-Steel soveltuu erinomaisesti paikkoihin, joissa vaaditaan korkeampaa paloluokitusta kuten hätäpoistumisteiden viereen. Mesvac Aqua-Steel 90 on testattu ja hyväksytty EN1634-1-standardin mukaan EI60-luokkaan.


Effertz2

T90 / T120 KAKSOISPALORULLAOVET

Mesvac T90 / T120 on patentoitu teräslamellinen kaksoisrullapalo-ovi. Ovi on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista ja on tyyppihyväksytty luokkaan EI90 / EI120. Palo-ovi sulkeutuu automaattisesti savuilmaisimien tai hätäkatkaisijoiden lauettua. Ovi voidaan myös avata ja sulkea lukittavalla käyttöpaneelilla. Alareunan kontaktilista pysäyttää oven liikkeen esteen kohdattuaan. Akkutuki varmistaa oven toiminnan myös sähkökatkosten aikana.